Stenenorakel, Tarot, Lenormand Kaartlegging

 

 

 

Tarotkaarten
Het leggen van de tarotkaarten kun je zien als een manier om met de hulp van de kaarten inzichten te krijgen in jezelf.  Die kunnen te maken hebben met zaken die te maken hebben met werk, bewustzijn, liefde en eigen ontwikkeling. Het tarotdeck is een spiritueel kaartspel, waarmee je dankzij symbolische afbeeldingen inzicht kunt krijgen en antwoord kunt vinden op levensvragen. Tarotkaarten voorspellen geen toekomst, maar helpen je op weg. Je eigen intuïtie is daarbij leidend. De kaarten nodigen je uit om lessen te zien in alles wat op je pad komt en geven je zo de kans om te groeien.

 

Siberisch Stenenorakel
Orakelen heeft door de eeuwen heen plaats gevonden in iedere cultuur , ze maakten dan wel gebruik van botjes, schelpjes ,runen enz.…  Met de komst van de Siberische sjamaan Ahamkara naar Europa deed ook het Siberisch stenenorakel zijn intrede. In eerste instantie gebruikte hij het voor zichzelf maar al gauw onderwees hij ook anderen in de kunst van het stenen leggen. De tekening op het bord  stelt de wereld voor van het levenswiel van de Spirits uit het Siberische sjamanisme. Er worden 12 edelsteentjes op het bord gegooid. De stenen geven antwoord op allerlei vragen die je een duidelijk beeld en inzicht geven van hoe je leven nu is en wat er op dit moment belangrijk voor je is. Soms komt er bevestiging op wat je eigenlijk al wist maar ook wel wat er onbewust bij je speelt.

 

Madam Lenormand kaarten
Deze speelkaarten stammen af van de tarotkaarten en gebaseerd op de hiërogliefen van de Egyptenaren. Ik maak gebruik van de petit Lenormand van 36 kaarten. Er bestaat nl ook een deck met 54 kaarten. Deze kaarten zijn ook een spiritueel deck net als de Tarot maar de Lenormand kan ook gaan over de alledaagse dingen, de afbeeldingen van de kaarten zijn ook meer alledaags en zijn direct en duidelijk. Er wordt in dit deck ook duidelijk gewerkt met de persoonskaart van de man en de vrouw.

 

Wil je meer informatie of zou je graag een afspraak maken, kijk dan even in de contactgegevens.