Spirituele Lichtmiddagen

 

 

 

Spirituele Lichtmiddagen
Het zijn op dit moment bijzondere tijden  en er zijn grote veranderingen gaande zowel op aards als op spiritueel niveau. We begeven ons op een keerpunt op aarde waarin het collectief bewustzijn zich steeds meer en meer zal verhogen. Veel mensen hebben moeite met deze tijd, ze zijn gevoelig, pikken alles op en kunnen het moeilijk verwerken, ze voelen onrust, verwarring, lopen vast met opbranden als gevolg. Het onbegrip van de omgeving is soms behoorlijk waardoor de eenzaamheid intens is. Mijn intentie is om mensen met elkaar te verbinden, samen een mooie middag beleven vol liefde, licht, verdraagzaamheid en vriendelijkheid. Samen het licht verspreiden, op naar een mooiere wereld vol liefde en licht en energie om je bewustzijn te verhogen. Jezelf zijn en er voor elkaar zijn, energie opdoen.

 

Thema’s
Aan deze middagen is een thema verbonden, meestal heeft het te maken met het Keltisch jaarwiel. Ik neem je dan mee door de seizoenen van het jaar, er zijn ook nog 4 tussenseizoenen die de overgang helpen verzachten. Elke seizoen is er een jaarfeest. Leven met het jaarwiel draagt bij aan de heling van mens en natuur en het maakt je bewust welke invloed het ritme van de natuur op je kan hebben. De thema`s komen ook terug in de stilte wandelingen.

De middagen bestaat o.a. uit een openingsceremonie, meditatie, orakelkaart trekken en een vuur. Hoe de rest er uit ziet is afhankelijk van het thema en  ook wat er zich aandient want ook in jou zal zich misschien iets aangeraakt worden wat gezien wil worden.

Op je pad een ander ontmoeten en dichterbij je gevoel komen en jezelf beter leren kennen…

Voel je Welkom!

 

Wil je meer informatie of zou je graag een afspraak maken, kijk dan even in de contactgegevens.