Release to the Water ritueel

 

 

 

Release to the Water
Dit ritueel wordt buiten gedaan aan het water en is geschikt als je je bewust bent dat er oude emoties, overtuigingen in je vastzitten en je sterk het gevoel hebt dat je er klaar voor bent om deze los te laten. Tijdens het ritueel ben ik je buddy, samen met de drum begeleid ik je er helemaal door heen.

 

Water
Water staat voor gevoel, emoties, stroming en is zuiverend. Het zorgt er voor dat je water/bindweefsel in je lichaam weer gaat stromen. Eveneens wordt het gelinkt aan intuïtie en het onderbewustzijn. Water verzacht, geneest & geeft ruimte aan de emoties die we voelen, waarvan ‘liefde’ de krachtigste is.

 

Hoe werkt het?
Een voorbeeld uit de praktijk. Het gaat om een persoon die in rouwverwerking zit en problemen in het werk ervaart.

Na een open gesprek stelde ik de persoon voor om samen met de steen die onderdeel is van je emoties een plek te zoeken langs de waterkant. Nadat de plek geduid werd begon ik zachtjes te drummen, daarmee wordt je energiesysteem wakker gemaakt. Zoals gezegd ben ik je buddy en help ik je om je emoties los te laten aan het water en moedig je tijdens het drummen aan.  Aan het begin zag ik een grote boomtak stil liggen in het water, deze kwam ineens in beweging en de kikkers begonnen harder te kwaken en er was een kikkervisje te zien (kikkers staan voor transformatie, jezelf zuiveren, overlevingsdrift, vertrouwen op je intuïtie en je ontdoen van illusies). Ik voerde het drummen meer en meer op en stimuleerde het nog meer aan door met ophef te zeggen dat het genoeg  is  geweest, Ja! laat het maar gaan, ga voor jezelf staan!  Na enige tijd werd met een schreeuw de kei die onderdeel was van het ritueel in het water gegooid. Daarna volgde er stilte en kijken over het water. Daarna kwam de vraag: “Kan het kloppen dat ik me ruimer in mijn hoofd voel?” Ja het klopt, het jubelt ook in mijn hoofd dat dit zo mooi is, dat ik dit voor iemand mag doen.

Bedankt spirits, bedankt spirits van het meer.

 

Durf jij  jouw kikkerogen en-oren open te zetten en een duik te maken in het heldere vernieuwend water? De verandering in jezelf en je eigen stroom creëren?

 

Wil je meer informatie of zou je graag een afspraak maken, kijk dan even in de contactgegevens.