PGB

 

 

 

Persoonlijke begeleiding en ondersteuning via PGB of particulier
Naast mijn andere werkzaamheden ondersteun ik ook mensen die persoonlijke begeleiding nodig hebben.

Bent u beperkt doordat u bijvoorbeeld gehandicapt, chronisch of misschien ernstig ziek bent of geestelijk niet in goede doen en loopt u daardoor tegen uw dagelijkse handelingen en bezigheden aan die u in uw eentje niet meer voor elkaar krijgt?
Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan hulp bij het douchen en aankleden, begeleiding , medicatie, boodschappen doen, mee naar huisarts of ziekenhuis, er even op uit, verzorging van uw huisdier, licht huishoudelijk werk enz…er is in overleg heel veel mogelijk.
Maar ook begeleiding in de vorm van gesprekken om uw leven weer op de rails te krijgen of samen het lichtpuntje in uw leven weer te vinden.

 

Palliatieve zorg
Ook is palliatieve zorg mogelijk, als je te horen krijgt dat er geen genezing meer mogelijk is gaat er van alles door je heen en zoek je naar een reikende hand die je vasthoudt in de moeilijkste periode van je leven, ook daarin is er heel veel mogelijk

 

Opleiding
Ik ben opgeleid als ziekenverzorgende, later heb ik een deelkwalificatie gedaan en tegenwoordig ben ik dan verzorgende-IG. Eigenlijk is er geen verschil behalve dan dat ik alle verpleegtechnische handelingen opnieuw bij langs ben gegaan. Examen doen in waar je voor bevoegd bent om te kijken of je dat nog goed kunt uitvoeren.

Ik heb 40 jaar ervaring in de zorg en niets is mij dan ook meer vreemd.

Het belangrijkste is dat ik vooral iemand ben die hart heeft voor u als mens. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Lieve groet, Gea

 

Kijk ook eens voor een heerlijke ontspanningsmassage

 

Wil je meer informatie of zou je graag een afspraak maken, kijk dan even in de contactgegevens.