Home Persoonsgebondenbudget

Persoonsgebondenbudget

PERSOONLIJKE BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING VIA HET PGB

Naast mijn andere werkzaamheden werk ik ook bij cliënten die persoonlijke begeleiding en ondersteuning krijgen via het PGB.

Ben je beperkt doordat je bijvoorbeeld gehandicapt, chronisch of misschien ernstig ziek bent of geestelijk niet in goede doen en loop je daardoor tegen je dagelijkse handelingen en bezigheden aan die je in uw eentje niet meer voor elkaar krijgt?

Dan kan ik je daarbij behulpzaam zijn. Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan hulp bij het douchen en aankleden, medicatie in allerlei vormen, boodschappen doen, enz… er is in overleg heel veel mogelijk.

Ook begeleiding in de vorm van gesprekken om je leven weer op de rails te krijgen of samen het lichtpuntje in je leven weer te vinden en ook palliatieve zorg behoort tot de mogelijkheden.

Ik ben opgeleid als ziekenverzorgende. Later heb ik een deelkwalificatie gedaan en tegenwoordig ben ik verzorgende-IG .

Eigenlijk is er geen verschil tussen beide functies,  behalve dan dat ik de kennis van alle verpleegtechnische handelingen heb opgefrist. Het examen, om te kijken of je nog goed kunt uitvoeren  waarvoor je bevoegd bent, heb ik daarna  met goed gevolg afgerond .

Ik heb 35 jaar ervaring in de zorg en niets is mij dan ook meer vreemd.

Het belangrijkste is dat ik vooral iemand ben die hart heeft voor jou als mens.

Neem gerust vrijblijvend contact op.