Honingmassage

 

 

 

Honing
Honing… wie kent het niet, veel mensen hebben wel een potje in de kast staan.
We doen het in de thee en smeren het op ons brood en als we keelklachten hebben nemen we er een lepel van. Je kunt het ook als kompres op de borst gebruiken bij verkoudheid, dit brengt het zweten op gang.
Honing werkt verzachtend en is anti bacterieel en ontstekingsremmend. Ook de mensen die last hebben van hooikoorts hebben baat bij honing te gebruiken die in hun eigen buurt verzameld wordt door de bijen. Honing bevat diverse natuurlijke suikers, mineralen en sporenelementen.

Wat de natuur ons toch allemaal geeft.

 

Honing en massage
Wat veel mensen niet weten is dat honing ook goed te gebruiken is voor een sjamanistische massage van de rug.

Ken je de spreekwoorden: met je rug tegen de muur staan, een brede rug hebben, geen ruggengraat hebben…? De rug doet mee met allerlei emoties en zet ze vast op je lichaam en veelal op je rug. Het gevolg kan zijn dat het je letterlijk op je rug slaat en je met een pijnlijke rug rondloopt, maar wat ook veel gebeurd is dat het op je zwakke plek gaat zitten. Je lichaam fungeert dan als rem omdat er niet  gereageerd wordt op signalen die binnen komen.

Wat zegt jou dat lichamelijke ongemak die je ervaart? Je kunt natuurlijk medicijnen slikken maar deze halen de oorzaak niet weg en blijft je probleem dus gewoon bestaan. Als je lichamelijk ongemak ervaart mag je dat oplossen door naar binnen te gaan en aan jezelf te werken.

 

Hoe werkt Sjamanistische honingmassage?
Honingmassage is al eeuwenoud en komt oorspronkelijk uit Azië, Rusland en Oost-Europa en is er voor bedoeld om je te helpen oude emoties op te ruimen. Het is een krachtige sjamanistische massage die de rug diep reinigt .De honing trekt vervuiling wat zowel lichamelijk als geestelijk op je rug is gaan zitten er uit. Het brengt de bloedcirculatie in het onderhuids weefsel op gang zodat afvalstoffen en oude pijnlijke emoties afgevoerd kunnen worden. Door de krachtige massagetechniek kan de behandeling een trekkend gevoel geven en je uit je comfortzone brengen. Doordat je uit je comfortzone gaat kunnen er emoties los komen die je nog mag aankijken en vervolgens laten gaan. Hoe meer je hier aan toe kan geven des te meer zal je los kunnen laten, dit kan gaan om dagelijkse dingen maar ook om familiethema`s en dieper liggend trauma. Het eerste deel is heel fysiek doordat je lichamelijk en energetisch vuil loslaat en duurt ongeveer een kwartier en ik zal daarna met zorg de honing van je afhalen.

Tijdens  de honingmassage help ik je helemaal door dit proces heen, ik fungeer als je buddy, ik sta je bij en moedig je aan. Daarna volgt er een zachte fase, alles begint te stromen en vindt er heling plaats en zal je nog een healing ontvangen.

Door deze massage zal je je ruim in je hoofd voelen en je lichaam ervaart een diepe ontspanning. Na de behandeling is er een  kopje thee voor je en de gelegenheid om je ervaringen te delen.

In liefde, Gea

 

Honingmassage is geen vervanging voor reguliere therapie, bij klachten wordt aangeraden om eerst contact op te nemen met jouw arts en/of specialist. Raindropmassage is een aanvullende therapie.

 

Wil je meer informatie of zou je graag een afspraak maken, kijk dan even in de contactgegevens.