Healing, Shamballa, Reiki

 

 

 

Healing
Zoals je op de “Over Gea” pagina kunt lezen ben ik bekend met verschillende systemen van healing/energetische therapie. Mijn ervaring heeft zich de laatste jaren uitgebreid en ik heb fijne ervaringen met reiki, shamballa en sjamanistisch werk om iemand energetisch te reinigen en te healen. 
Het is niet zo dat ik van tevoren bedenk welk systeem ik eens zal gebruiken,  dit gebeurt puur intuïtief. Tijdens de behandeling ben ik een kanaal tussen jou en de spirits.*

 

Vastzitten
Je hebt het gevoel hebt dat je ergens in vastzit, dat kan zich bijvoorbeeld uiten in emotionele onrust, gespannen zijn en steeds weer tegen dezelfde situaties oplopen waarvan je denkt: “Waarom overkomt mij dit nu alweer?”

Vaak heeft dit te maken met het vastzitten in oude patronen die losgelaten moeten worden. Oude patronen zijn oude gevoelens, reacties, gevoelens. Je wordt steeds weer getriggerd door iets of iemand, vaak heeft het iets over jezelf te zeggen.

 

Bewustworden
Als je je daar bewust van wordt en er daadwerkelijk iets aan wilt veranderen ben je bij mij aan het goede adres.

Wees je ook bewust dat de problemen vaak niet in korte tijd zijn ontstaan en dat het betekent dat er een proces op gang gebracht wordt. Voorwaarde is wel dat je ook daadwerkelijk zelf bewust open staat om iets in jezelf te gaan veranderen anders zal er ook gewoon niets gebeuren.

Ik help je dus op weg en gebruik op mijn eigen intuïtieve manier de tools die ik in de loop van de jaren meegekregen en geleerd heb.

Tijdens deze healing worden er kanalen geopend waardoor er iets in je geactiveerd wordt.

 

Healing is geen vervanging voor reguliere therapie. Het is een aanvullende therapie. Bij klachten wordt aangeraden om eerst contact op te nemen met jouw arts en/of specialist.

 

Oude traditie
Sjamanisme komt van oorsprong uit o.a. Siberië en is de oudste traditie op aarde. Het is een manier van leven en innerlijke groei waarbij de natuur een grote rol speelt. Alles is energie en door energie omgeven en dat komt het sterkst naar voren in de natuur. Bij het sjamanisme gaan we ervan uit dat alles een ziel heeft, mens en dier, maar ook planten, bomen en stenen. Wij allemaal maken deel uit van een groter geheel. Om die reden kan het goed zijn om samen in de natuur te wandelen. Tijdens het wandelen kom je beter uit je hoofd en in je gevoel. De natuur heeft ons veel te vertellen en daar liggen soms de antwoorden.

Bij een sjamanistische healing werk ik in je energieveld waarbij ik gebruik maak van de drum en soms klankschalen of muziek.

Voel je welkom bij mij en laat me je ondersteunen door in een gesprek duidelijk te krijgen waar je knelpunten zitten.

 

Wil je meer informatie of zou je graag een afspraak maken, kijk dan even in de contactgegevens.