Gea

 

 

 

Earthkeeper, verbonden met Moeder Aarde
Met heel mijn hart heb ik liefde voor de natuur en alles wat leeft.

 

Voorstellen
Ik ben Gea van den Bosch en heb mijn praktijk in Annen in het mooie Drenthe met zijn mooie bossen. De natuur heeft altijd al aantrekkingskracht op mij gehad. Als kind liep en fietste ik altijd al door de natuur, niet begrijpende dat de natuur mij gaf wat ik zo nodig had. Later begreep ik dat de natuur mij niet veroordeelde om wie ik was, het gaf mij energie. Ik vond er troost en heling en kreeg energie door in de bossen en langs het water te lopen. De natuur nam mij in stilte op in zijn fijne energie. Vele jaren later ontstond de naam Forest Woman omdat ik me sterk verbonden voel met de bossen.

 

Energetisch werken
Steeds meer begon ik te begrijpen dat energie allesomvattend is en ik begon met Reiki, later met Shamballa. In beginsel begon ik dit op de kinderen en mijzelf toe te passen, later ook op andere mensen.

 

Dankbaarheid
Tijdens mijn werk in de thuiszorg kreeg ik vaak te horen dat als ik mensen aanraakte er iets veranderde in de pijn of de gemoedstoestand. Op een gegeven moment was ik bij een ernstig zieke man, helaas was er voor hem geen genezing meer mogelijk, maar zijn vrouw vroeg of ik hem eens wilde masseren. Ik keek haar verbaasd aan maar ze zei me dat het zo goed voor haar man voelde als ik zijn pijnlijke plekken inwreef met zalf. Dit heb ik later die week gedaan en als vanzelf masseerde ik zijn lichaam met warme olie, ik deed het alsof ik nooit anders gedaan had. Zo dankbaar dat ik dit voor deze man mocht doen. Nu weet ik dat ik intuïtief masseer en gestuurd en geholpen wordt door mijn spirits.

 

Sjamanisme
Een aantal jaren geleden kwam ik in aanraking met Sjamanisme, ik bezocht een open dag en besloot meteen mee te doen met Energetica Allround. Twee jaar lang werkte ik intensief aan mijzelf en kreeg steeds meer inzichten, er kwamen veel processen op gang  maar vond tenslotte mezelf weer terug. Na deze twee jaar ging ik verder met Shamanic Healer en nam nog meer in me op over het sjamanisme. Omdat het sjamanisme mijzelf zoveel gebracht heeft en ik zoveel heling ontvangen heb is het mijn passie geworden om andere mensen ook te kunnen helpen zoals ik ook geholpen ben.

Voor veel mensen is de verbinding met de aarde verloren gegaan en vaak heeft dat zijn oorsprong in de jeugd. Opgaan in de maatschappij, doen en laten wat de mensen van je willen, je gedragen en doen zoals het hoort maar ondertussen jezelf verliezen.

 

Je mag zijn wie jij bent, want je bent uniek. (H)erken jezelf.

 

Piekeren, onrust of stress?
Ben jij de weg kwijt geraakt tijdens je wandeling op Moeder Aarde doordat er van alles op je af komt en misschien aan het  piekeren bent en onrust en stress ervaart. Je hebt het gevoel dat je steeds weer tegen dezelfde situaties aan loopt en je vraagt je af of je wel op de goede weg zit. Je bent van harte welkom in de praktijk als je behoefte hebt aan inzichten op bepaalde levensvragen, ondersteuning, hulp bij verdriet en spanning loslaten. Blokkades opheffen.

 

Sjamanistisch hulpverlener
Forest Woman is een gecertificeerd sjamanistisch hulpverlener en healer en biedt hulp met healing en rituelen, reiki en shamballa  massages, spirituele bijeenkomsten, stiltewandelingen, siberisch stenenorakel en kaartenlegging.

 

Wil je meer informatie of zou je graag een afspraak maken, kijk dan even in de contactgegevens.